Märkä toppi varasti huomion rannalla – kanadalaismallin kuuma poseeraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin kuvankaunis mallikaunotar Danielle Knudson.

Tällä kertaa mallikaunotar on poseerannut rannalla niukassa biksujen alaosassa ja tiukassa valkoisessa topissa, joka muuttui kastuessaan hieman läpinäkyväksi. Tämä neitokainen varastaa taatusti jokaisen huomion minne meneekin.

29-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.