The Wire -tähden kuolinsyy selvisi – poliisi tehnyt pidätyksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

HBO-kanavan The Wire – Langalla -sarjasta tunnettu näyttelijä Michael K. Williams löydettiin viime vuoden syyskuussa kuolleena asunnostaan New Yorkista. Poliisi käynnisti kuolemaan liittyen tutkinnan ja sen johdosta on sittemmin tehty pidätyksiä.

Pidätettyjen miesten epäillään syyllistyneen haitallisten huumausaineiden välittämiseen New York Cityssa vielä Williamsin kuoleman jälkeen. Williamsin kuolema oli vahinko. Hän oli nauttinut kuolettavan annoksen fentanyylilla terästettyä heroiinia. Poliisi on pidättänyt 39-vuotiaan Irvin Cartagenan, 57-vuotiaan Hector Roblesin, 56-vuotiaan Luis Cruzin ja 70-vuotiaan Carlos Maccin.

Miehiä odottaa vähintään viiden vuoden vankeusrangaistus. Rangaistuksen maksimimäärä voi olla 40 vuotta. Valvontakkameroihin on ikuistunut, kun näyttelijä ostaa huumeita Cartagenalta päivää ennen kuolemaansa, New York Post uutisoi.

Williams löydettiin kuolleena New Yorkin Williamsburgissa sijaitsevasta kodistaaan. Sukulainen hälytti poliisit tähden kotiin, sillä näyttelijä ei ilmaantunut tapahtumaan jossa hänen oli määrä esiintyä. Williams yritti päästä eroon huumeongelmista vuosien ajan, mutta hän myönsi haastattelussa vuonna 2017, että riippuvuus on aina läsnä, eikä katoa minnekään.