Nicolas Cage paljasti tavanneensa vaimonsa elokuvan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen pitkän linjan näyttelijä Nicolas Cage on viidettä kertaa avioliitossa. Tuore vaimo on japanilaissyntyisen Riko Shibata. Mies on kertonut avioliiton olevan elämänsä onnellisin.

Pari tapasi Japanin Kiotossa. Cage oli kuvaamassa Prisoners of the Ghostland -elokuvaa Shibatanin kotikaupungissa. Heillä on yhteinen tuttava, joka esitteli pariskunnan toisiinsa. 57-vuotias Cage kokee olevansa tasavertainen 26-vuotiaan vaimonsa kanssa aasialaisiin naisiin liittyvistä stereotypioista huolimatta, Flaunt-lehti raportoi.

Pariskunta on seurustellut reilun vuoden. Cagen edellinen avioliitto kesti neljä päivää ja se solmittiin humalatilassa Erika Koiken kanssa lyhyen seurustelun päätteeksi. Mies on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa ja voittanut Oscar-palkinnon.