Pasha Pozdniakova Dubaissa – nähtävää todella riittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Kurvitar kääntää katseet minne meneekin.

Nyt Pasha on käynyt katsomassa Dubain nähtävyyksiä upeasta perspektiivistä, sillä hän kävi ihailemassa maailman korkeinta rakennusta toisesta pilvenpiirtäjästä käsin. Burj Al Khalifan lisäksi näkymät olivat muutenkin upeat, sillä taustalla avautui Dubain betoniviidakkoa.

23-vuotias Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.