Kat Von D sulkee legendaarisen tatuointistudionsa – ryhtyy laulajaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointitaiteilijana ja kosmetiikka-alan yrittäjänä tunnetuksi tullut Kat Von D muuttaa Yhdysvaltojen Kaliforniasta Indianaan. Hänellä on kolmevuotias Leafar Von D Reyes -niminen poika yhdessä yhdessä aviomiehensä Leafar Seyerin kanssa.

Muutto tarkoittaa naisen suositun High Voltage -tatuointistudion sulkemista. Tatuointipaikan elämää kuvattiin televisiosarjassa L.A. Ink.

– Kuten jotkut teistä tietävät, ostimme äskettäin kauniin kodin pieneltä tontilta Indianan maaseudulta, ja mitä enemmän aikaa vietämme siellä, ymmärrämme, että tunnemme olomme kotoisammaksi siellä kuin täällä Los Angelesissa, 39-vuotias vanha tosi-tv-tähti kirjoitti Instagramiin.

– Pitkän harkinnan jälkeen olemme päättäneet muuttaa pysyvästi Indianaan tämän vuoden lopussa. Suunnittelemme myyvämme kauniin kotimme täällä, ja todennäköisesti avaan yksityisen studion Indianaan, kun olemme saaneet talon remontin valmiiksi.

Tämä tarkoittaa, että nainen sulkee tatuointiliikkeensä West Hollywoodissa. Hän aikoo tulla takaisin Kaliforniaan ainoastaan, jos työstää musiikkia bändinsä kanssa. Kat Von D on pitänyt pientä hiljaiseloa julkisuudesta keskittyen perheen vaalimiseen. Oikealta nimeltään oleva Katherine von Drachenberg on naimisissa Cholo goth -musiikkityylin kehittäneen Leafar Seyerin kanssa. Miehen oikea nimi on Rafael Reyes, joten pienokainen sai isänsä taiteilijanimen synnyttyään.