Kissa järkyttyi tulostimen äänistä – koominen reaktio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ihmisille arkiset esineet ja laitteet voivat herättää lemmikeissä hämmentäviäkin reaktiota. Moni kissa pelkää esimerkiksi imuria, mutta kyseessä ei ole suinkaan ainoa järkytystä kateissa herättävä laite.

Tuoreella viraalivideolla kodin tulostin on mennyt päälle kahden kissan oleskellessa sen alapuolella lattialle. Toinen kissa ei vaikuta olevan printterin äänestä juuri moksiskaan, mutta Mr. Peyton -nimisessä lemmikissä se herättää ihmetystä ja pelkoa.

Mr. Peyton reagoi tulostimen toistuvaan ääneen koomisella tavalla. Joka kerta kun laitteesta kuuluu tulostuksen ääni, nytkähtää kissa kuin se hikottelisi. Silti Mr. Peytonin uteliaisuus voittaa, ja sen on pakko nousta tutkimaan äänen lähdettä tarkemmin.