Mikä kaunotar! Lola Odusoga julkaisi poseerauksen uransa alkuajoilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen malli ja entinen Miss Suomi Lola Odusoga on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran, ja taannoin hän paljasti tehneensä kustannussopimuksen omasta kirjasta. Hän kertoi haaveilleensa kirjailijan urasta koko elämänsä, mutta pitäneensä haaveen salassa. Nyt siitä on tulossa totta.

Nyt Lola on löytänyt arkistoistaan lehtileikkeen, jossa hänet nähdään poseeraamassa ensimmäisen kerran Ilta-Sanomien sivuilla syksyllä 1995. Lehdessä hän poseeraa valkoisissa alusvaatteissa ja otsikon yhteydessä Lolan todetaan haastavan jopa Janina Frostellin. Vuotta myöhemmin Odusoga oli jo tuore Miss Suomi. Lola kommentoi vanhaa lehtijuttua kuvansa yhteydessä.

– Nykyään jos poseeraan alusvaatteissa tai uikkareissa, monet kommentit on tyyliä: ”Miksi se nyt alkoi riisua kuviin? Kauheeta tyrkyttämistä ja huomionhakua”. Jos on alottanu uransa mallina, ja vahvasti alusvaatemallina, ei luulis tulevan kellekkään yllätyksenä, että sellaset kuvat on itelle aika luonnollinen asia vielä 26 vuotta myöhemminkin. Niillä ei oo mitään tekemistä riisumisen tai itsensä tyrkyttämisen kanssa, Lola kommentoi.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Hän on toiminut lisäksi esimerkiksi AlfaTV:llä Miss Suomi -kilpailun juontajana ja viime vuosina useiden realitusarjojen tuotantotiimeissä. Hän tekee edelleen töitä myös mallina.