Mielipiteitä jakava näyttelijä palaa tunnettuun Star Wars -rooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijä Hayden Christensen esitti Darth Vaderiksi muuttunutta Anakin Skywalkeria Star Wars -elokuvissa Episodi 2 – Kloonien hyökkäys ja Episodi 3 – Sithin kosto. Nyt 40-vuotias tähti on palaamassa rooliin televisiossa.

Hayden Christensen näyttelee The Hollywood Reporter -lehden mukaan Anakinia tulevassa Disney Plus -sarjassa Ahsoka. Sarja kertoo Rosario Dawsonin näyttelemästä Ahsoka Tanosta, jediritarista joka nähtiin myös The Mandalorian -sarjan toisella kaudella.

Hayden Christensen sai jokseenkin ristiriitaisen vastaanoton roolistaan Star Wars -elokuvissa. Hänet tullaan näkemään Anakin Skywalkerina myös Disney Plus -palvelun tulevassa Obi-Wan Kenobi -sarjassa. Star Warsin lisäksi tähti on näytellyt muun muassa elokuvissa Jumper, American Heist ja Outcast.