Pyörtynyt nainen putosi junan alle – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viraalina levinneellä videolla todistetaan juna-asemalla Argentiinassa tapahtunutta vaarallista tilannetta, jossa nainen välttyi täpärästi kuolemalta. Video ei sovellu sisältönsä vuoksi herkimmille katsojille.

Candela-niminen nainen pyörtyi junalaiturilla Buenos Airesissa sijaitsevalla juna-asemalla. Hän törmäsi kaatuessaan kasvot edellä juuri ohi kulkeneeseen junaan ja putosi alas raiteille. Silminnäkijät eivät voineet kuin seurata tapahtumia järkyttyneenä vierestä.

Kuin ihmeen kaupalla Candela kuitenkin selvisi onnettomuudesta hengissä. Hänet toimitettiin New York Post -lehden mukaan pyärtuolissa paikalliseen sairaalaan, josta hän on sittemmin kotiutunut.

– Verenpaineeni laski äkisti ja menetin tajuntani. Yritin varoittaa edessäni ollutta henkilöä mutta en muista mitään muuta, edes sitä kun törmäsin junaan. En tiedä kuinka olen edelleen hengissä. Yritän itsekin järkeillä tapahtunutta, Candela kuvaili paikalliselle tv-asemalle.