Katie Price jälleen leikkauspöydälle – joutuu kuukausiksi pyörätuoliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen povipommi Katie Price joutui kiipeilyonnettomuuteen muutama vuosi sitten Turkin lomalla. Naisen molemmat nilkat murtuivat ja hän joutui sen jälkeen pyörätuoliin pitkäksi aikaa. Jalkoja operoitiin leikkaussalissa kahdeksan tuntia onnettomuuden jälkeen, mutta ne eivät ole vieläkään kunnossa.

Katie Price kärsii edelleen kivuista ja joutuu uuteen leikkaukseen. Lääkärit ovat kehottaneet naista ottamaan seuraavan toipumiskauden vakavasti, koska edellisellä kerralla hän lähti kävelemään pyörätuolista aivan liian aikaisin leikkauksen jälkeen. Hänen on istuttava pyörätuolissa kolme kuukautta, The Sun uutisoi.

Katie Price on viiden lapsen äiti. Hän oli lähtenyt lemmenlomalle yhdessä poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa, kun hän putosi kiipeilyseinältä kohtalokkain seurauksin. Glamourmalli harkitsee oikeustoimia hotellia vastaan. Hän on sittemmin eronnut Woodsin kanssa.