Brittikaunotar kuvattiin laiturin alla – rantakunto kuin supermallilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Michelle Keegan tuli aikoinaan tunnetuksi Coronation Street ja Ordinary Lies -sarjoista, joiden lisäksi hän on työskennellyt myös mallina. Tällä hetkellä kaunotar suunnittelee myös omaa Very-merkkistä vaatemallistoa, jonka mallina tähti luonnollisesti itse toimii.

Äskettäin Keegan pääsi kansikuvatytöksi suositun Women’s Health -lehden tämän vuoden ensimmäiseen julkaisuun. Nyt hänet on kuvattu laiturin alla biksuissa, jotka suorastaan hohtavat someseuraajien iloksi.

33-vuotias Michelle Keegan julkaisi omalla Instagram-kanavallaan myös kuvan kulissien takaa. Julkaisussa nähdään miten nainen poseeraa kameralle musta urheilutoppi ja hopeiset leggingsit jalassaan. Tähden mukaan hänen asunsa on sitä mieltä, että naisen tulisi mennä kuntosalille, mutta jalat korkokenkineen ovat kuitenkin toista mieltä.