Charly Jordanin suihkukuva päätyi someen – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa Charly nähdään sosiaalisessa mediassa poseeraamassa uima-altaan vierellä olevassa suihkussa jalassaan ainoastaan hyvin niukat biksujen alaosat. Kuvissa nähdään mukana myös hänen ystävänsä. Jordanin fanit ovat syystäkin innoissaan rohkeasta poseerauksesta.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.