Suomalaislegendat yhteiskuvassa – Michael Monroe kävi soittamassa musiikkiaan Vesa-Matti Loirille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiljaiseloa julkisuudesta pitänyt suomalainen näyttelijä ja laulaja Vesa-Matti Loiri yllätti taannoin faninsa. 77-vuotias tähti rikkoi somehiljaisuuden julkaisemalla pitkästä aikaa Facebookissa.

Nyt Vesa-Matti Loiri on jälleen ilahduttanut someseuraajiaan yhteiskuvalla. Tällä kertaa hän poseeraa yhdessä toisen suomalaisen viihteen elävän legendan, rocktähti Michael Monroen kanssa. Kuvassa tähdet viettävät yhteistä aikaa musiikin parissa sohvalla.

– Michael kävi soittamassa uusia biisejään, Loiri kirjoitti.

Uudet kappaleet viittaavat todennäköisesti Michael Monroen kesällä ilmestyvään I Live Too Fast to Die Young -albumiin. Myös Loiri on edelleen työskennellyt toisinaan musiikin parissa. Hän oli mukana viime vuonna julkaistulla Amorphis-kitaristi Esa Holopaisen soololevyllä.