Vesa-Matti Loiri palasi julkisuuteen – julkaisi keväisen yhteiskuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran suomalaisen viihteen parissa tehnyt näyttelijä ja laulaja Vesa-Matti Loiri on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt 77-vuotias Uuno Turhapuro -tähti on kuitenkin rikkonut hiljaisuuden sosiaalisessa mediassa.

Vesa-Matti Loirin Facebook-tilille ilmestyi lauantai-iltana yhteiskuva. Siinä Loiri poseeraa yhdessä managerinsa Pete Eklundin ja toisen suomalaistähden, Samuli Edelmannin kanssa.

– Retkimuistelua keväisen päivän kunniaksi, Loiri kirjoitti.

Kuva keräsi sosiaalisessa mediassa nopeasti kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Vesa-Matti Loirin julkisuudesta vetäytyminen on herättänyt jonkin verran huolta tähden fanien ja lähipiirinkin keskuudessa. Seiska-lehti uutisoi taannoin tähden valokeilasta vetäytymisen johtuneen pahentuneista terveyshuolista.