Mitkä muodot! Kim Kardashian kuin tosielämän Jessica Rabbit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime kuukausien kohutuimmista romansseista on ollut Kim Kardashianin ja koomikko Pete Davidsonin suhde. Tähdet eivät ole enää yrittäneetkään peitellä rakkauttaan. Kardashian julkaisi Instagramissa onnea hehkuvan otoksen, jossa pari on nauttimassa myöhäisillan purtavaa. Taannoin Kim kertoi, ettei suunnitellut pitkää suhdetta Davidsoniin.

Nyt Kim ja Pete ovat osallistuneet realitysarjansa julkkisbileisiin, joihin parivaljakon kurvikkaampi osapuoli oli pukeutunut todella näyttävään hopeiseen asuun. Se ei jättänyt juuri arvailun varaa hänen muhkeista kurveistaan. Mikäli värivalinta olisi ollut punainen, olisi Kim ollut kuin Jessica Rabbitin kaksoisolento.

Kim Kardashianin ja 28-vuotiaan Pete Davidsonin suhdehuhut saivat alkunsa pian sen jälkeen, kun he esiintyivät yhdessä Saturday Night Live -ohjelmassa. Pariskunta teki suhteestaan Instagram-virallisen maaliskuussa 2022.