Kim Kardashian liittyi TikTokiin – seuraajia kertyi nopeasti miljoonia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja yrittäjä Kim Kardashian on yksi sosiaalisen median seuratuimmista henkilöistä. Pelkästään tähden Instagram-tilillä on yli 300 miljoonaa seuraajaa. Nyt Kim on tehnyt uuden aluevaltauksen.

Kim Kardashian on perustanut TikTokin oman soolotilinsä. Ensimmäisessä julkaisussaan tähti tekee kunniaa hänen hiuksistaan ja meikkauksestaan huolehtivalle kaksikolle, Chris Appletonille ja Mario Dedavanovicille.

Kimin tuore TikTok-tili kahmi alle vuorokaudessa miljoonia seuraajia, ja hänen ensimmäinen julkaisunsa puolestaan satoja tuhansia tykkäyksiä. Kyseessä ei ole varsinaisesti hänen ensimmäinen tilinsä TikTokissa. 41-vuotias tähti nimittäin perusti noin viisi kuukautta aiemmin yhteistilin 8-vuotiaan tyttärensä Northin kanssa.

@kimkardashian

Hey Guys 💋

♬ original sound – Kim Kardashian