Krista Siegfrids hehkuu perheonnea – julkaisi yhteiskuvan tyttären kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen poptähti Krista Siegfrids tunnetaan muun muassa kappaleestaan Marry Me, jolla hän edusti Suomea vuoden 2013 Euroviisuissa. Nyt tähti on herättänyt ihastusta sosiaalisessa mediassa jakamallaan kuvalla. Otoksessa Siegfrids poseeraa yhdessä tyttärensä kanssa pallomeressä.

– Seikkailunhaluinen pieni Lizzyni on jo puolitoistavuotias! Hän on tällä hetkellä hulluna palloihin ja koiriin. Hän on erittäin itsepäinen ja tietää, mitä haluaa. Hän on kiinnostunut ihmisistä ja puhuu mielellään tuntemattomille. On upeaa seurata hänen kehitystään, Siegfrids kertoo kuvatekstissä.

Siegfridin esikoinen syntyi marraskuussa 2020. Tähti asuu nykyään perheineen Hollannin Amsterdamissa. Hänet on viime vuosina nähty muun muassa Suomen television Talent Suomi -ohjelman tuomarina ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.