Kuva julki – tältä näyttää Margot Robbie Barbiena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Margot Robbie on näytellyt muun muassa antisankari Harley Quinnia, Englannin kuningatar Elisabet ensimmäistä ja kohuttua taitoluistelija Tonya Hardingia. Ensi vuonna hänet nähdään hieman toisenlaisen kuuluisan naishahmon roolissa.

Margot Robbie näyttelee pääroolia tulevassa Barbie-elokuvassa, joka pohjautuu Mattel-yhtiön suosittuihin leluihin. Tuotantoyhtiö Warner Bros. on julkaissut ensimmäisen kuvan tähdestä suositun nuken roolissa. Kuvassa vaaleaverikkö nähdään onnellinen ilme kasvoillaan vaaleanpunaisen avoauton ratin takana.

Barbie-elokuvan ohjaa Lady Bird ja Pikku naisia -elokuvilla Oscar-ehdokkuuksia saanut Greta Gerwig. Barbien poikaystävän, Kenin roolissa nähdään Ryan Gosling. Elokuvan Yhdysvaltojen ensi-ilta on 21. heinäkuuta 2023.