Shokkiero: Madonna erosi poikaystävästään – suhde kesti neljä vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitkän linjan poptähti Madonna on eronnut 28-vuotiaasta poikaystävästään Ahlamalik Williamsista. Madonna julkaisi aiheesta päivityksen Instagramin tarinoihin vihjaillen, että suhde ei ollut hänen hyvinvoinnilleen suotuisa. Pariskunnalla oli 35 vuoden ikäero.

He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2015 miehen haettua Madonnan taustatanssijaksi. Tiedossa ei ole varmaa syytä 28-vuotiaan Ahlamalik Williamsin ja 63-vuotiaan Madonnan eroon, mutta poplaulaja on ollut viime aikoina esillä viime vuosia enemmän. Vasta talvella Williams matkusteli yhdessä Madonnan perheen kanssa, mutta nyt neljä vuotta kestänyt seurustelusuhde näyttää päättyneen.

– Karma opettaa: Kun joku ei ole sinulle tarpeeksi hyvä, Jumala antaa heidän satuttaa sinua niin kauan, kunnes olet tarpeeksi vahva päästämään heistä irti, Madonnan 24 tuntia näkyneessä julkaisussa luki.

https://www.instagram.com/p/CcyfecDvLy2/