Ihmiset haluavat Amber Heardille potkut Aquamanista – jo kaksi miljoonaa allekirjoitusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä on julkaistu vetoomus, jossa vaaditaan Amber Heardin poistamista tulevasta Aquaman 2 -elokuvasta. Adressi on kerännyt kaksi miljoonaa allekirjoitusta. Hanke juontaa juurensa Johnny Deppin kunnianloukkausoikeudenkäyntiin Amber Heardia vastaan.

Change.orgin vetoomus käynnistettiin jo joulukuussa 2019. Kampanja on saanut uutta näkyvyyttä ja lisää allekirjoituksia, kun parin avioliitosta on tullut lisää yksityiskohtia julkisuuteen oikeudenkäynnin aikana.

Viime viikolla julkaistiin äänitallenne, jossa Heard myönsi lyöneensä Johnny Deppiä. Äskettäin psykologi todisti, että Amber Heard kärsii epävakaasta persoonallisuushäiriöstä ja huomionhakuisesta persoonallisuudesta, mitkä vaikuttavat oleellisesti hänen suhde-elämäänsä epäsuotuisasti.

Vetoomuksessa sanotaan: ”Miehet voivat olla perheväkivallan uhreja, aivan kuten naisetkin. Tämä on tunnustettava ja toimenpiteisiin on ryhdyttävä estämään tunnetun pahoinpitelijän voittokulku viihdeteollisuudessa.”

– Heard on systemaattisesti pyrkinyt tuhoamaan Johnny Deppin uran Hollywoodissa avioerosta lähtien. Hän on toistanut useita kertomuksia ja valheita tapauksista, joissa hän oli itse pahoinpidellyt Johnny Deppiä, mutta käänsi asian toisinpäin Deppin syyksi, vetoomuksessa jatketaan.