James Corden lopettaa suositun The Late Late Show -ohjelman juontajana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen koomikko James Corden on toiminut yhdysvaltalaisen The Late Late Show -keskusteluohjelman juontajana vuodesta 2015 lähtien. Nyt tähti on ilmoittanut jättävänsä pestinsä suositun ohjelman juontajana vuonna 2023.

– Lopettamispäätös oli erittäin vaikea, sillä olen erittäin ylpeä ohjelmasta, Corden kuvaili Deadline-lehdelle.

– Ajattelin tekeväni ohjelmaa viiden vuoden ajan, mutta päädyin jatkamaan siinä. Olen pohtinut asiaa kauan aikaa ja miettinyt, voisiko edessäni olla vielä yksi seikkailu, tähti jatkoi.

Gavin ja Stacey -komediasarjasta tunnetuksi tullut Corden korvasi The Late Late Show -ohjelmassa sen aikaisemman juontajan, Craig Fergusonin. Cordenin aikana ohjelma keräsi suosiota muun muassa Carpool Karaoke -osiolla, jossa tähti lauloi kuuluisien muusikoiden kanssa autossa ajellen. Corden on nähty myös muun muassa Cinderella ja Cats -musikaalielokuvissa.