Ireland Baldwin viilsi klitoriksensa: ”Sheivaukset loppuvat tähän”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alec Baldwinin ensimmäinen lapsi, 26-vuotias Ireland Baldwinin on luonnonlapsi, joka on muun muassa ilmoittanut, ettei hän välitä juurikaan uusperheen uusista sisaruksistaan. Hän keskittyy mieluummin vain omaan elämäänsä asuessaan Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa.

Nyt Ireland on paljastanut ikävän tapauksen, joka hänelle tapahtui kylpyhuoneessa. Hän oli nimittäin sheivaamassa alapäätään, kun viilsi vahingossa klitorikseensa. Suihkun lattialle valuvaa verta katsellessaan hän päätti, että sheivaukset saavat loppua hänen osaltaan tähän ja jatkossa hän antaa karvoituksensa kasvaa. Laser-karvanpoistoon hän on kertomansa mukaan liian herkkä.

Hillary ja Alec Baldwin saivat taannoin seitsemännen lapsensa. Heillä on ennestään perheessään Carmen ja María Lucía sekä neljä poikaa, eli Rafael, Leonardo, Romeo ja Eduardo. Ireland Baldwin on Alecin ja Kim Basingerin tytär.