Josie Cansecon housut valahtivat – kuumat somekuvat leviävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Tällä kertaa kuvankaunis mallineitokainen nähdään kuvissa, joissa hänen housunsa ovat jostain syystä valahtanet alas ja hänellä on ylävartalonsa peittona keltaiset alusvaatteet. Vauhdikas Josie levitti kuvat tietenkin sosiaaliseen mediaan hänen seuraajiensa iloksi.

25-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.