Nelli Matula upeassa lomakuvassa: ”Hengissä, terveenä ja melkein järjissäni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja ja lauluntekijä Nelli Matula julkaisi huhtikuun alussa uusden Kiltti tyttö -levynsä. Levyn työstämisen ja julkaisun myötä 26-vuotias tähti on voinut vetäytyä lomalle etelän aurinkoon. Hän jakoi Instagramissa aiheeseen liittyvän julkaisun.

– Ensin pelkäsin, etten ikinä selvii duunirutistuksesta järjissäni lomalle saakka ja sit pelkäsin et käy klassiset ja sairastun. On niin paljon aihetta kiiltollisuuteen. Suomesta on nimittäin tullu pari viestiä…, Matula kirjoitti.

Laulajan mukaan uusi albumi on ollut kolmatta viikkoa putkeen Suomen kuunnelluin levy Spotifyssä. Se nousi myös albumilstan toiselle sijalle. Matula lupaa julkaista uutta musiikkia pian, mutta ennen sitä hän aikoo nukkua, syödä ja levätä hetken.

– Täällä mä oon hengissä, terveenä ja melkein järjissäni ja olo on niin ihana, et voisin minä hetkenä hyvänsä haljeta kahtia onnesta. Kuten ehkä kuvasta näkyy, tähti hehkutti.