Travis Barker kävi Kardashianien isän haudalla – pyysi Kourtneyn kättä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barker vieraili Kourtney Kardashianin edesmenneen isän Robert Kardashianin haudalla pyytääkseen lupaa mennä naimisiin tämän tyttärensä kanssa. Kuuluisa asianajaja kuoli vuonna 2003 ainoastaan 59-vuotiaana hävittyään taistelun ruokatorven syöpää vastaan.

Kardashianeista kertovan televisio-ohjelman viimeisimmässä jaksossa Kourtneyn äiti Kris Jenner paljasti 46-vuotiaan rokkarin tehneen suloisen eleen kosiessaan tytärtään. Kris kertoi kokemuksistaan tippa linssissä Kim Kardashsianille.

– Hän tuli ja pyysi Kourtneyn kättä. Hän oli niin suloinen ja niin hellä, ja sitten hän sanoi, että meni isäsi haudalle ja kysyi asiaa myös isältäsi, Kris Jenner kertoo ja myöntää puhjenneensa silloin itkuun.