WhatsAppiin vuosia toivottu uusi ominaisuus

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meta-yhtiön omistama pikaviestisovellus saa jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Nyt sovellukseen on saapumassa uudistus, jota monet käyttäjät ovat toivoneet siihen koko WhatsAppin historian ajan.

WhatsAppiin kehitellään mahdollisuutta käyttää sovellusta useammassa älypuhelimessa tai älylaitteessa samanaikaisesti. WABetaInfo-sivuston mukaan ominaisuus paljastui WhatsAppin tuoreesta betaversiosta. Ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden linkittää toinen älylaite tiliin toisen laitteen näytölle ilmestyvää qr-koodia skannaamalla.

WhatsAppia oli alun perin mahdollista käyttää vain yhdellä älylaitteella. Myöhemmin pikaviestisovelluksen käyttö mahdollistettiin myös tietokoneella. Toistaiseksi tiedossa ei ole, koska uusi ominaisuus saapuu yleiseen käyttöön.