Hot Wheels -pikkuautoista elokuva – taustalla Star Wars -ohjaaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodissa etsitään kuumeisesti rakastettuja brändejä hyödynnettäväksi elokuvasovitusten muodossa. Nyt työn alla on Hot Wheels -leluautoihin perustuva elokuva. Hot Wheels -projektin taustalla on muun muassa Star Wars: The Force Awakensin ohjannut ja Lost-sarjan luonut J.J. Abrams, jonka Bad Robot -yhtiö tuottaa elokuvan.

Bad Robot tekee Deadline-sivuston mukaan yhteistyötä Warner Bros -tuotantoyhtiö ja Mattel-leluyhtiön oman elokuvaosaston kanssa. Pikkuautoihin pohjautuvan elokuvan juoni on toistaiseksi mysteeri.

Tiedotteen mukaan elokuvassa kuitenkin esitellään maailman kuumimpia ja sulavaliikkeisimpiä autoja, monsteriautoja ja moottoripyöriä. Hot Wheels -leluautobrändi sai alkunsa vuonna 1968 leluyhtiö Mattelin toimesta. Tarkkaan todellisiin autoihin pohjaavat pikkuautot ovat suosittuja niin lasten kuin varttuneidenkin keräilijöiden keskuudessa.