Krista Kosonen sai palkintoehdokkuuden roolistaan HBO-sarjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisnäyttelijä Krista Kosonen on ehdolla parhaan näyttelijän palkinnon saajaksi Norjan Gullruten -gaalassa. Ehdokkuus on roolista norjalaisessa HBO-sarjasta Beforeigners, jossa hän näyttelee toista pääroolia.

Beforeigners on ehdolla Gullruten-gaalassa myös kuudessa muussa palkintokategoriassa. Rikosdraamaa, scifiä ja komediaa yhdistelevässä sarjassa ihmiset eri historian ajoilta päätyvät nykyajan Norjaan. Krista Kosonen näyttelee viikinki Alfhildr Enginnsdóttiria, joka on ryhtynyt poliisiksi.

Parhaillaan toista lastaan odottava Kosonen paljasti palkintoehdokkuutensa Instagram-julkaisussaan. Tähti nähdään tänä vuonna myös toisessa kansainvälisessä tuotannossa, suosittuun romaaniin perustuvassa scifisarjassa The Swarm. Beforeignersin molemmat tuotantokaudet ovat katsottavaissa HBO Maxissa.

 

https://www.instagram.com/p/Cc3Cw23tDp-/