Mies pakeni poliiseja Lahdessa – hallusta löytyi huumeita ja nyrkkirauta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lahdessa riittää rikosten selvittelyä jonoksi asti. Hämeen poliisi on kasvattanut rikosten tutkintapinoa entisestään ottaessaan kiinni epäilyttävästi käyttäytyneen miehen tiistain vastaisena yönä Lahden keskustassa. Ryökäle jäi kiinni, koska lähti juoksemaan karkuun poliisit nähdessään.

– Poliisipartio kiinnitti huomiota sekavasti käyttäytyvään mieheen tiistain vastaisena yönä kello kahden aikoihin Lahden keskustassa. Mies lähti juoksemaan nähdessään poliisiauton, poliisista kerrotaan.

Hän kertoi partiolle lähteneensä karkuun, koska hänellä oli huumausaineita. Nuoren miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksessa vähäisiä määriä huumausaineita sekä nyrkkirauta. Parikymppinen mies otettiin kiinni epäiltynä vaaralliseen esineen hallussapitoon ja huumausaineen käyttörikokseen.