Räppäri Post Malonesta tulee isä: ”Onnellisempi kuin koskaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Post Malone on paljastanut saavansa perheenlisäystä. Tähti kertoi TMZ-sivustolle tyttöystävänsä odottavan parhaillaan vauvaa. Lapsi tulee olemaan Post Malonen ensimmäinen.

– Olen innoissani elämäni seuraavasta luvusta. Olen onnellisempi kuin koskaan, Post Malone hehkutti TMZ:lle.

Post Malonen kerrotaan juhlistaneen tulevaa lasta jo perheiden a ystävien kanssa Kaliforniassa viikonloppuna vietetyissä yksityisissä juhlissa. Räppärin tyttöystävä ei ole julkisuudesta tunnettu henkilö, ja pariskunta on pyrkinyt pitämään suhteensa mahdollisimman yksityisenä.

Post Malone, oikealta nimeltään Austin Richard Post, julkaisee kesäkuussa uuden Twele Carat Toothache -albuminsa. Räppäri nähdään tänä kesänä Suomessa 1. – 3. heinäkuuta järjestettävän Weekend Festivalin lavalla.