Matkustaja poistui lentokoneen hätäuloskäynnistä – koneen jo liikkuessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

United Airlines -yhtiön lennolla todistettiin torstaina 5. toukokuuta odottamatonta tilannetta. Yksi matkustajista avasi hätäuloskäynnin koneen ollessa vielä liikkeellä. Paikalla olleiden onneksi lentokone oli kuitenkin jo ennättänyt kentälle saakka.

Välikohtaus tapahtui San Diegosta ilmaan nousseen koneen laskeuduttua Chicagon O’Haran kansainväliselle lentoasemalle. Matkustaja avasi rullauksen aikana hätäoven ja käveli lentokoneen siivelle. Tämän jälkeen hän hyppäsi alas lentokentälle.

Miespuolinen matkustaja pidätettiin nopeasti paikalle saapuneiden poliisien toimesta. NBC-uutissivuston mukaan toistaiseksi tiedossa ei ole, minkälaiset syytteet matkustajaa odottavat. Kuva auki revitystä matkustajakoneen hätäuloskäynnistä levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.