Hääparin lento peruttiin – menivät naimisiin lentokoneessa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oklahomassa asuvan pariskunnan piti mennä naimisiin Las Vegasissa, mutta he päätyivätkin solmimaan liittonsa 10 kilometrin korkeudessa. Pam ja Jeremy Salda viettivät erinäisten sattumusten seurauksena häitään matkustajalentokoneessa.

Elokuusta 2020 saakka seurustelleet Pam ja Jeremy päättivät koronarajoitusten väistymisen myötä varata vihkikappelin Las Vegasista liiton solmimista varten. Sinne matkustaessa heidän oli määrä vaihtaa konetta Dallasin lentoasemalla, mutta lento peruttiin. Pariskunta tapasi terminaalissa papiksi osoittautuneen Chris Kilgora -nimisen kanssamatkustajan, joka tarjoutui vihkimään heidät määränpäässä.

Korvaavan lennon Las Vegasiin löytänyt pariskunta oli pukenut hääpukunsa jo lentokoneeseen. Koneeseen noustessa Pam vitsaili kapteenille, että heidän pitäisi vain mennä naimisiin lennolla. Pariskunnan yllätykseksi kapteeni innostui ideasta.

Lentokoneen matkustamo koiristeltiin vessapaperein ja papille valmistettiin kaulus sipsipaketista. Lentoemäntä toimi kaasona, ja lennolla ollut ammattilainen valokuvaaja ikuisti tilaisuuden kuviksi. CNN-uutissivuston mukaan pariskunta päätyi viettämään Las Vegasissa ylimääräisen päivän juhliakseen epätavallisissa merkeissä solmittua liittoaan.