Hurja ennätys videolle – mies nuorallakäveli kuumailmapallosta toiseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nuorallakävely voi jo muutamien metrien korkeudessa herättää jännitystä sekä nuorallakävelijässä että suoritusta sivusta seuraavien keskuudessa. Nyt brasilialainen hurjapää Rafael Zugno Bridi on toteuttanut kaikkien aikojen mahdollisesti hurjimman nuorallakävelyn.

Rafael Zugno Bridi nousi lähes kahden kilometrin korkeuteen Brasilian Praia Granden yläpuolelle 2. joulukuuta 2021. Hän nuorallakäveli 18 metrin pituisella voimisteluliinalla, joka oli kiinnitetty kahden kuumailmapallon välille. Tempaus tapahtui 1 901 metrin korkeudessa.

Bridi rikkoi veret seisauttavan stunttinsa ansiosta maailmanennätyksen. Ennätyksen vahvistivat sekä Guinessin ennätystenkirja että kansainvälinen nuorallakävelijöiden yhdistys, International Slackline Association. Tempaus ikuistettiin Youtubessa sittemmin jaetuksi videoksi.