Autoilija ajoi autonsa portaisiin – kertoi seuranneensa navigaattorin ohjeita

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

GPS-laitteen ohjeita seuratessa kannattaa pitää järki kädessä. Yhdysvaltojen Mainessa sijaitsevassa Portlandissa todistettiin taannoin autoilijan hämmentävää liikennetörttöilyä, jonka hän väitti johtuneen GPS-kartan seuraamisesta.

26-vuotias nainen oli ajanut katumaasturillaan paikallisen poliisiaseman autotallin halki ja jalankulkijoille tarkoitetulla torialueella. Matka tyssäsi lopulta hänen yritettyä ajaa rappusia pitkin keskellä kaupungin keskustaa. Kuljettaja kertoi poliisille noudattaneensa vain GPS-laitteen ohjeita.

Poliisi suhtautui naisen väitteeseen kuitenkin sketpisesti, ja epäili vaarallisen ajon johtuneen ennemminkin veren korkeasta alkoholipitoisuudesta. Portlandin poliisilaitoksen tiedotteen mukaan kuljettajaa epäilläänkin rattijuopumuksesta. Tilanteen vaarallisuudesta huolimatta henkilövahingoilta vältyttiin, ja omaisuusvahingotkin jäivät melko pieniksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.