Etsintäkuulutetulle pitkä rötöslista Lahdessa – poliisi sai kiinni ratsiassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hämeen poliisilaitoksen poliisipartio pysäytti äskettäin henkilöauton tarkastusta varten Lahden keskustassa. Autoa kuljetti ajokiellossa ollut nuori mies. Pian poliiseille selvisi, että kuljettaja oli etsintäkuulutettu.

Nuorelle miehelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Autoon määrätyssä paikanetsinnässä löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran. Seuraavaksi kuljettajan asuntoon määrättiin tehtäväksi kotietsintä. Etsinnässä asunnosta löytyi luvanvarainen kaasusumutin, anastettua omaisuutta ja aseen patruunoita.

– Poliisi tutkii tapahtunutta rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksena, huumausainerikoksena ja varastetun omaisuuden osalta varkautena. Kotietsinnän kohteena olleessa asunnossa oli paikalla myös asunnon toinen asukas kolmekymppinen mies. Hänen epäillään syyllistyneen patruunoiden osalta ampuma-aserikokseen, poliisit luettelevat.