Lotta Harala julkaisi upean lomakuvan – nautti auringosta rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen aitajuoksija Lotta Harala oli taannoin median pyörityksessä kun kävi ilmi, että nainen oli kaikessa hiljaisuudessa kärsinyt kolmen kuukauden kilpailukiellon. Sen jälkeen hän julkaisi avoimen kirjoituksen, jossa käsitteli elämäänsä ja itsensä kohtelemista.

Nyt Lotta on ehtinyt suunnata treenileirille Teneriffalle, jossa hän on ehtinyt myös rentoutua rannalla. Kuvankaunis urheilija kirjoitti kuvakoosteensa yhteydessä myös painavaa asiaa mielenterveydestä. Treenien lisäksi matka pitää sisällään hänelle myös henkistä työtä.

– Muistutan itseäni joka päivä omasta tilanteesta ja tämän hetkisestä vaiheestani. Silti laskematta omia tavoitteitani tai mahdollisuuksiani juosta kovaa vielä ensi kesänäkin. Kivaa tämä kaikki ei ole ollut, mutta eipä sen aina kuulukaan olla. epämiellyttäviä tunteita olen oppinut sietämään ja tiedän, että niitä erittäin miellyttäviäkin on vielä tulossa, Lotta Harala kirjoitti.

Edellä mainitussa kirjoituksessaan Harala kertoi toivovansa, että olisi ottanut terveysongelmansa jo aiemmin vakavasti ja uskaltanut nauttia elämästä esimerkiksi käydessään miesystävänsä kanssa ravintolassa syömässä. Pysäyttävin seikka liittyy kuitenkin itsensä rakastamiseen, joka on jokaisen ihmisen itsetunnon kannalta ensiarvoisen tärkeä taito.

– Rakastanut itseäni edes vähän. olisin vihannut ja inhonnut itseäni edes hitusen vähemmän. Vapauttanut itseni tuosta vankilasta, jonne itseni sysäsin. olisin halunnut elää enemmän kuin lopettaa elämän, Harala avautuu.