Olivia Culpo täytti 30 vuotta – rohkea bileasu käänsi miesten katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyisin kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Missikaunotar on viime aikoina lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Tällä kertaa Culpo on juhlinut näyttävästi kolmekymppisiään, sillä tasavuosiensa kunniaksi hän juhli synttäreitä erittäin niukassa hopeanhohtoisessa minihameessa. Asuvalinta johti siihen, että hän käänsi varmuudella katseet minne menikin. Juhlat olivat somekuvien mukaan vauhdikkaat ja näyttävät.

30-vuotias Olivia Culpo kertoi taannoin pyrkivänsä syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään. Taannoin Culpo pääsi jo toistamiseen uimapukujen raamatun Sports Illustrated -aikakauslehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuille.