Yllättävät kesätrendit: Mustat häät ja mummomuoti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesän trendit ovat kokeellisia ja uudenlaisia vuonna 2022. Esimerkkinä mainittakoon tummasävyiset häät, jossa morsian on pukeutunut mustaan pukuun. Valkoinen ja neitseellisyyttä kuvastava hääpuku ei ole enää oleellinen seikka nykyajan hääjuhlissa.

Toinen erikoinen trendi on mummomuoti, jossa liikutaan vanhalla polkupyörällä ja pukeudutaan suoriin housuihin sekä neuleeseen. Polkupyörän korissa on käsilaukku sekä kutimet piknikille mukaan otettavaksi. Hiuksissa muodikkain väri on nyt kuparin eri sävyt, joten mummomuodin harmaa ei toistu kutreissa.

Nyt on muodikasta tehdä ikimuistoisia lomamatkoja. Koronavuosien jälkeen panostetaan seikkailuihin ja kokemuksiin. Tärkeintä on tunne ja sisäinen tyytyväisyys sen sijaan, mitä muut ajattelevat tai kuinka paljon saa tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa. Oikeastaan voisi jopa sanoa, että some on out. Elämä ja onnellisuus ovat in.