Nick Caven poika kuoli – menetti jo toisen lapsensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaismuusikko Nick Caven 31-vuotias poika, Jethro Lazenby, on kuollut. Cave antoi asiasta lyhyen tiedotteen. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta mallina työskennellyt poika oli moniongelmainen viime vuosina.

Australiassa ja Englannissa asunut sekä työskennellyt Jethro Lazenby kärsi skitsofreniasta ja hän oli joutunut pahoinpitelytuomioidensa vuoksi vankilaan. Hän ei ollut tekemisissä isänsä kanssa varhaislapsuudessaan, mutta sai myöhemmin muodostettua suhteen Nick Caveen.

– Surullisena joudun toteamaan, että poikani Jethro on kuollut. Toivomme teidän kunnioittavan perheemme yksityisyyttä, Nick Cave tiedotti The Guardianin mukaan.

Kyseessä on jo toinen Nick Caven lapsi, joka on menehtynyt. Vuonna 2015 hänen 15-vuotias poikansa Arthur kuoli pudottuaan kallioilta Iso-Britannian Brightonissa.