Aubrey O’day paratiisirannalla – kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesissa asuva glamourmalli ja laulaja Aubrey O’day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Nainen joutui syksyllä skandaalin pyörteisiin paparazzin kuvattua hänet Palm Springsissä.

Tällä kertaa näyttävä kurvitar on poseerannut valkohiekkaisella paratiisimaisella uimarannalla, jossa hänellä on yllään persikanväriset bikinit. Kuvan maisemat herättävät väkisinkin lomakuumetta myös suomalaisissa.

Taannoin verkossa keskusteltiin siitä miten paljon Aubrey muokkaa kuviaan. Kuvankäsittelyn väitettiin olevan vahingollista sosiaalisen median kulttuurille ja luovan kehopositiivisuuteen turhaa stigmaa. Jos Aubrey on aidosti tyytyväinen itseensä, ei kuvissa tarvitsisi esittää räikeästi sosiaalisessa mediassa jotain aivan muuta.