June ”Mama June” Shannon puolustaa tyttärensä seurustelua – ikäero ihmetyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimissinä maailman maineeseen noussut Alana Thompson, eli Honey Boo Boo, on nykyään teini-ikäinen lukiolainen. Hän seurustelee neljä vuotta vanhemman Dralin Carswellin kanssa. Kaksikko on saanut runsaasti kritiikkiä seurustelustaan. Nyt Honey Boo Boon äiti, June Shannon, on sanonut mielipiteensä.

– Alana on kasvanut, ja hän valmistuu lukiosta ensi vuonna, tyypit! Ihmisten on ymmärrettävä, että hän täyttää 17 vuotta elokuussa, Mama June -lempinimellä tunnettu äiti sanoi TooFabin haastattelussa.

Hän huomautti myös, että Alanan vanhempi sisar Lauryn ”Pumpkin” Shannon ja hänen miehensä Joshua Efird ”olivat samanikäisiä aloittaessaan seurustelun kuin Thompson ja Carswell. Lisäksi kritiikkiä on aiheuttanut se, että Thompson on vaaleaihoinen ja Carswell tummaihoinen. Thompson tähditti taannoin Teen Vogue -lehden kansikuvaa. Jutussa teini kertoi, että hänen ainoa ystävänsä on juurikin parikymppinen Dralin Carswell.

Honey Boo Boo esittelipoikaystävänsä Instagramissa koko maailmalle. Kaksikko piti kuvassa toisiaan kädestä kiinni. Kuva poistettiin sen jälkeen, kun he saivat vihapuhetta osakseen.