Poliisi järkyttyi moottoripyörästä Oulussa: ”Ei ollut jarruja ollenkaan”

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi on viime päivinä muistuttanut erityisesti nuorten vanhempia viritettyjen moottoripyörien laittomuudesta ja vaarallisesta. Nyt Oulun poliisi on julkaissut Facebookissa kuvia menopelistä, jonka kerrotaan aiheuttaneen viranomaisissa suoranaista huolta.

Poliisin mukaan yleisestä liikenteestä löydettiin 125-kuutioinen moottoripyörä, jossa ei ollut lainkaan jarruja. Pyörää ei myöskään löytynyt rekisteristä, eikä kuljettajan kortti edes oikeuttanut moottoripyörällä ajamiseen.

Poliisi kehottaa nuorten huoltajia varmistamaan, että jälkikasvun menopelit ovat turvallisia ja lainmukaisia. Ajoneuvon omistaja nimittäin vastaa siitä, että ajoneuvoa kuljettavalla henkilöllä on siihen oikeuttava ajo-oikeus.

– Edellä kuvatun kaltaisia tapauksia ei missään nimessä kaivata yleiseen liikenteeseen vaarantamaan kaikkien turvallisuutta, poliisi varoittaa.

 

https://www.facebook.com/oulunpoliisi/posts/4411468962289949