Poliisi otti kaaharin kiinni Nakkilassa – ajoi ylinopeutta ja puhui samaan aikaan puhelimessa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Sekä ylinopeuden ajaminen että kännykän käyttö auton ratissa ovat tunnetusti laissa kiellettyjä tekoja. Taannoin poliisi otti Nakkilassa kiinni kuljettajan, joka oli syyllistynyt molempiin samanaikaisesti.

Poliisipartio huomasi maanantaina 9. toukokuuta kello 08:30 Nakkilan Valtatie 2:lla ohituskaistoilla ylinopeutta ajaneen henkilöauton. Vastaan tulleen auton nopeudeksi mitattiin 152 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitus alueella oli 100 kilometriä tunnissa.

Härski ylinopeus ei ollut kuljettajan ainoa liikennerikkomus, sillä hän puhui ajaessaan kännykkään. Partion pysäyttämän henkilöauton kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.