Vihdoinkin! Satakiloiset siskot -sarjan Tammy laihdutusleikkaukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarja seuraa sairaalloisen lihavien sisarusten kamppailua ylipainoa vastaan. Sarjan edellisellä tuotantokaudella nähtiin, kuinka Tammy Slaton kamppaili huomattavan ylipainonsa kanssa. Nyt hänen kerrotaan vihdoinkin pääsevän lihavuusleikkaukseen.

The Sun kertoo, että Tammy Slatonin läheisen ystävän mukaan lääkärit tekevät televisiotähdelle lihavuusleikkauksen Atlantassa ensi kuussa. Bariatrinen leikkaus, jota kutsutaan myös mahalaukun ohitusleikkaukseksi, on ruoansulatuskanavan leikkaus, joka auttaa potilasta laihduttamaan nopeasti äärimmäisissä tilanteissa.

Tammy oli aiemmin kuntoutusklinikalla, jossa onnistui laihduttamaan 35 kiloa kahden kuukauden aikana. Nainen kuitenkin päätyi takaisin vanhoihin tapoihin kotiutumisensa jälkeen ja lihoi sittemmin lähes kaiken takaisin. Hän oli vähällä kuolla haitallisten elintapojensa vuoksi, ja nyt nainen on viettänyt pidemmän jakson kuntoutuksessa.