Poptähti Halsey joutui sairaalaan – sai lääkäreiltä useita diagnooseja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etenkin Yhdysvalloissa menestyksekästä uraa tehnyt laulaja-lauluntekijä Halsey on avautunut terveysongelmistaan. Tähti paljastaa viettäeensä suuren osan huhtikuusta sairaalahoidossa.

– Terveyteni on muuttunut runsaasti raskauden ja synnyttämisen jälkeen. Aloin voimaan erittäin, erittäin huonosti. Olen sairastellut suurimman osan aikuisiästäni, mutta nyt tilanne on huonontunut, Halsey kertoi Instagram-tarinoissaan.

Halseyn mukaan lääkärit ovat diagnosoineet hänellä posturaalisen ortostaattisen takykardiaoireyhtymän, syöttösoluaktivaatiosyndrooman, Sjögrenin oireyhtymän ja Ehlers-Danlosin oireyhtymän. Oireyhtymät aiheuttavat muun muassa epänormaalisti nousevaa syketiheyttä, allergiaoireita, suun ja silmien limakalvojen kuivumista ja sidekudosten haurautta.

Halseyn mukaan sairastelun juurisyy on toistaiseksi epäselvä. Laulaja kertoo terveysongelmista huolimatta valmistautuvansa parhaillaan tulevaan kiertueeseen. Tähden ja hänen puolisonsa Alev Aydinin esikoinen Ender syntyi heinäkuussa 2021.