Muistatko Pulmuset? Hittisarja tekee paluun animaationa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pulmuset, eli Married… with Children -sarja ravisteli aikoinaan tilannekomediasarjojen perinteitä. Puhtoisen onnellisen perheen sijaan keskiössä oli todellinen ongelmaperhe, ja huumori oli huomattavasti perinteisiä komediasarjoja roisimpaa.

Nyt Pulmuset on tekemässä paluuta animaatiosarjan muodossa. Family Guy -tuottaja Alex Carterin sarjassa ovat mukana ääninäyttelijöinä alkuperäiset Pulmuset-tähdet Katey Sagal, Ed O’Neill, Christina Applegate ja David Faustino. Deadline-sivuston mukaan Sony Pictures Television -yhtiö on työstänyt sarjaa jo vuoden ajan.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, millä kanavalla tai missä suoratoistopalvelussa Pulmuset-animaatiosarjaa tullaan Yhdysvalloissa esittämään. Kiinnostuksen kerrotaan kuitenkin olevan suurta eri kanavien ja palveluiden taholta.

Pulmuset-sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa Fox-kanavalla vuosina 1987-1997. Suomessa sarjaa esitettiin aikoinaan Kolmoskanavalla ja MTV:llä, sekä myöhemmin uusintana Nelosella ja TV5 -kanavilla.