Venäläisen DJ-tähti Nina Kravizin Weekend-esiintyminen peruttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläisen DJ-tähti Nina Kravzin oli määrä esiintyä heinäkuun alussa Hämeenlinassa järjestettävässä Weekend Festivalissa. Nyt tähden esiintyminen on kuitenkin peruttu. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Perumisen vahvisti IS:lle Weekend-festivaalin promoottori Hardi Loog. Perumisen taustalla ovat epäilykset siitä, että Kraviz tukee Venäjän presidentti Vladimir Putinia. Koska DJ ei ole pyynnöistä huolimatta tarjonnut asiaan selkeää kannanottoa, päätettiin Weekend-esiintyminen lopulta perua järjestäjien toimesta.

– Se on meidän arvojemme vastaista. Emme hyväksy sitä. Edustamme iloa, hyvää aikaa ja positiivisuutta, emme voi hyväksyä sellaista artistia festivaaleillemme, kertoi Hardi Loog.

Hollantilainen levy-yhtiö Clone Records lopetti aikaisemmin yhteistyönsä Kravizin kanssa. DJ Kommentoi sittemmin kohua Instagramissa, mutta tarkkaa kannanottoa Venäjän hallintoon tai Ukrainan sotaan ei vieläkään saatu. Instagramissa Kraviz kertoi olevansa muusikko joka ei tue mitään poliitikkoa tai poliittista puoluetta, eikä hän julkaisunsa mukaan aio tehdä niin jatkossakaan.

 

https://www.instagram.com/p/CdqrpooNnh-/