Naisten kymppi lauantaina – vaikuttaa Helsingin liikenteeseen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Naisten Kymppi -juoksutapahtuman keskus on Töölönlahden puistossa, josta juoksureitit alkavat. Luvassa on liikenteen poikkeusjärjestelyitä lauantaina 21. toukokuuta Helsingissä osan päivää. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla. Lisäksi poliisi on ohjaamassa Mechelininkadun ylitystä.

Naisten Kympin juoksureitti kulkee seuraavasti: Töölönlahden puisto–Baana–Mechelininkatu–Hietaniemenkatu–Hiekkarannantie–Salmisaarenranta–Tammasaarenranta–Ruoholahdenpuisto–Baana–Hesperianpuisto–Töölönlahti–Töölönlahden puisto.

Tapahtuma vaikuttaa niin moottoriajoneuvojen, joukkoliikenteen kuin kevyen liikenteen kulkemiseen. Juoksijat lähtevät matkaan kello 13:00–13:20 ja saapuvat maaliin Töölönlahden puistoon kello 13:40–16:00 välisenä aikana.