Nainen luuli pelastaneensa kissanpennun – olikin ketunpoikanen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinten poikaset eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät. Eräs Kalifornialainen nainen luuli löytäneensä apua tarvinneen kissanpennun, joka paljastuikin toisen lajin edustajaksi.

Kalifornian Rocklinin poliisiaseman mukaan paikallinen nainen oli vienyt kotiinsa pienen eläimen, jota hän luuli hylätyksi kissanpennuksi. Naisen perheenjäsen kuitenkin tarkasteli eläintä lähempää ja totesi sen olleen ketunpoikanen. Huolestunut perheenjäsen otti yhteyttä viranomaisiin.

Peloissaan ollut ketunpoikanen toimitettiin paikalliseen Gold Country Wildlife Rescue -eläinsuojaan. Poliisi kehotti Facebook-julkaisussaan hylättyjä tai loukkaantuneita eläimiä luonnosta löytäviä ihmisiä ottamaan yhteyttä oman alueen eläinsuojelujärjestöihin.