Milleniumin kulmakarvatyyli tulee takaisin – silikonilla pumpattu transdomina näyttää mallia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen seksidomina Ivana Vladislava on ollut ahkerasti esillä Instagramin tilillään. Syynä on naisen esittelemät muotiluomukset, joihin hän on satsannut vaatekaappiaan täyttäessä. Hän on esitellyt muotitalojen asukokonaisuuksia silikonilla pumpatun vartalonsa avulla.

Nainen on erityisen mieltynyt 1990-2000-lukujen taitteen muotiin. Hän on hamstrannut aikakauden ikonisimpia vaatteita kotiinsa ja meikkaa edelleen samaan tyyliin kuin takavuosina. Erityisesti nainen on mieltynyt kulmakarvoihin, jotka ovat todella ohuet. Hänen onnekseen – tai kauhistukseen – ohuet kulmakarvat ovat tulossa takaisin trendin aallonharjalle.

Transsukupuolinen Vladislava on omistanut elämänsä kauneusleikkauksille ja ulkonäkönsä muokkaamiselle. Poikana syntynyt, mutta naisena elävä glamourmalli on tunnustanut olevansa koukussa plastiikkakirurgiaan. Jopa hänen otsansa on muotoiltu uudestaan vuosien saatossa. Koska kauneusleikkaukset ovat kalliita, rahoittaa hän ne seksityöläisenä. Uhkea silikonibimbo kurittaa asiakkaittaan dominan roolissa Saksassa.